Ana Sayfa
Duyurular
2006-2007 Mezuniyet Töreni Atatürk Stadı'nda Yapıldı

2006-2007 Mezuniyet töreni Atatürk Stadı'nda yapıldı

Sakarya Üniversitesi 2006–2007 dönemi mezuniyet töreni, 15 Haziran 2007 tarihinde Adapazarı Atatürk Stadı’nda gerçekleştirildi. Fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından olmak üzere yaklaşık 6000 civarında öğrencinin bu yıl üniversitemizden mezun olduğu açıklandı.

Dekanlık binasının önünde saat 14:00’de mezun öğrencilerimiz ve ailelerine verilen kokteylden sonra, saat 19:00'da Atatürk Stadı’nda yapılan mezuniyet töreni oldukça coşkulu bir hava içersinde geçti. Mezun öğrencilerin aileleriyle katıldığı ve yoğun katılımın olduğu törene bölümümüzden Bölüm Başkanımız Prof. Dr. H. Musa Taşdelen, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Bölüm Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. İsmail Hira ve Arş. Gör. Adem Sağır katıldı. 

Bu öğretim yılının sonunda Deniz Tulunoğlu, Başak Dalkılıç ve Hamide Ateş bölümümüzden dereceyle mezun olmayı başardı. Dereceye giren öğrencilerimize Bölüm Başkanımız Prof. Dr. H. Musa Taşdelen'in ödüllerini verdiği törende, Bölüm İkincisi olarak mezun  olan Başak Dalkılıç, mazereti olduğu için törene katılamadı.  

Fotoğraflar