Ana Sayfa
Duyurular
Fedek Kalite Akreditasyon Sürecinde Katkıya Teşekkür ve Plaket Toplantısı Yapıldı
FEDEK Kalite Akreditasyon Sürecinde Katkıya teşekkür ve plaket toplantısı yapıldı

FEDEK Kalite Akreditasyon Sürecinde Katkıya teşekkür ve plaket toplantısı yapıldı

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü olarak, FEDEK Kalite Denetim sürecinden geçerek, bölümümüzün 5 yıl süre ile akredite edilmesinden sonra 9 Aralık 2015 Çarşamba günü bölüm içi teşekkür ve plaket toplantısı düzenlendi.

İzinli olan birkaç  kişi dışında tüm çalışanların katıldığı toplantıda, emeği geçenlere teşekkür edilerek,  sembolik teşekkür plaketleri takdim edildi. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, zorlu bir süreçte ekip olarak çalışıldığını ve bu süreçte herkesin katkısının olduğunu belirtti. Herkesin tek tek değerlendirmesinin alındığı toplantıda, Bölüm Başkan Yardımcısı ve Kalite Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ali Arslan ile sürece aktif katkıda bulunan ve koordinasyon sağlayan Kalite Kurulu Üyeleri Öğretim Görevlisi Tolga Uslu’ya ve Araştırma Görevlisi Mehmet Murat Şahin’e de “FEDEK kuruluşundan, 5 yıllık süreliğine akreditasyon alması süreçlerinde gösterdiğiniz üstün gayret ve özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür ederim” yazılan Bölüm Başkanı Şan imzalı plaketler takdim edildi.

Prof. Dr. Mehmet Tayfun Amman ve Prof. Dr. Musa Taşdelen’in da plaket takdim ettiği toplantıda, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda bölüm öğretim üyemiz Doç. Dr. İsmail Hira da hazır bulundu.

Toplantıda, bölümde çok güzel atmosferin oluştuğu, sağlam bir birlik ve beraberlik bulunduğu ve bundan sonraki kalite çalışmalarında daha bilinçli yürüneceği, öğrencilerimizin çok iyi ve kaliteli yetişmesi ve Türkiye’de örnek ve model bir Sosyoloji Bölümü olunması için bilinçli ve belli bir kalite modeli ile çalışmaların sürdürüleceği kararı alındı. Yapılan ikramlar ile toplantıya son verildi.