2017-2018 Güz Yarıyılı Arasınav Programı

2017-2018 güz yarıyılı arasınav programı

2017-2018 güz yarıyılına ait ara sınav programı ekte sunulmuştur. Her ne kadar akademik takvimde belirtilmemiş olsada genel teamül ilgili fakülte inisiyatifi dahilinde 8. yada 9. haftalardan birinin ara sınav haftası olarak belirlenmesi yönündedir. İçinde bulunduğumuz öğretim yarıyılında fakültemiz ara sınav takvim aralığını 9. hafta olarak belirlemiştir. Fakültemiz dersliklerinin bölümlerin öncelik sırası göz önünde bulundurulmak koşuluyla ortak kullanılıyor olması sınav programlarının da diğer bölümlerle ortak hazırlanması gerekliliğini doğurmuştur. Ayrıca 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde bölümümüz öncülüğünde tertiplenen 2.Uluslararası Türk-Cezayir Konferansının hazırlıklarının devam ediyor olmasının vermiş olduğu yoğunluk, pratikte zor bir iş olmasına rağmen sınavların başlamasına on gün kala arasınav programının ilan edilmesine mani olmamıştır. Bu minval başta olmak üzere öğrencilerimizin her türlü hassasiyeti bizim için önemlidir. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.

Sosyoloji Bölüm Başkanlığı