Fedek Akreditasyon Sertifikaları Takdim Töreni
FEDEK Akreditasyon Sertifikaları Takdim Töreni

FEDEK Akreditasyon kurulundan 2021 tarihine kadar 5 yıl süreliğine akredite olmaya hak kazanan Bölümümüz haklı başarısı Dekanlığımızıın organize etmiş olduğu ödül dağıtım töreni ile belgelendi.

Bu kapsamda 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 13.00'te Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ve FEDEK temsilcilerinin de katılımıyla "FEDEK Akreditasyon Sertifikaları Takdim Töreni" gerçekleşti. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu ve ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın teşekkür konuşmalarının ardından FEDEK temsilcisinin üniversitemizin FEDEK konusundaki başarı raporunu sunduktan sonra ödül takdimine geçildi, Bölüm başkanımız Sayın Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan’ın da aralarında bulunduğu akredite olan bölüm başkanlarına sertifika takdiminin ardından, Bölüm başkanımız bölüm FEDEK kurulunda yer alan Doç. Dr. Ali Arslan, Öğr.Gör. Tolga Uslu ve Arş. Gör. Mehmet Murat Şahin'e Teşekkür belgeleri ve hediyelerini takdim etti.