International University of Kyrgyzstan'tan Bölümümüze Ziyaret

International University of Kyrgyzstan'tan Bölümümüze ziyaret

International University of Kyrgyzstan Sosyoloji Bölüm Başkanı Sayın Mamyrkanov Maksat Bölümümüzü ziyaret etti. Kardeş iki ülke üniversitesinin önümüzdeki süreçte hayata geçireceği akademik işbirliği ve ortak çalışma alanlarında çeşitli planlamalar yapıldı. Mevlana değişim programı kapsamında üniversitemize gelen Mamyrkanov Maksat, her geçen gün artan işbirliğine değindi. Sakarya Üniversitesi'nin Kırgızistan'daki Sosyoloji Bölümlerine önemli katkılar sağlayabileceğini düşünerek buradaki akademisyenleri Kırgızistan'a davet etti. Değişim programları ve YTB kapsamında son yıllarda daha fazla Kırgız öğrenciyi Sakarya Üniversitesi'de misafir etmekten son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal ŞAN her zaman bölüm olarak Kırgızistan'daki üniversitelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Karşılıklı hediye takdimi sonrasında hatıra fotoğrafı ile program tamamladı.