Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı
yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için oryantasyon programı

Yeni bir öğretim döneminin başına bir kez daha ulaşmış bulunuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öncelikli olarak Bölümümüze yeni başlayan öğrencilerimize bölümümüzü ve öğretim kadromuzu tanıtmak, onlara yeni geldikleri bu ortamda ilk acemiliklerini aşmalarına yardımcı olmak maksadıyla oryantasyonun yapılacağı bir tanışma toplantısı düzenlenecektir. Tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Tayfun Amman hocamız ilk dersi vereceklerdir. Katılım konusunda başta yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizin hassasiyet göstermesini bekliyoruz.

Toplantı 17 Eylül 2014 Çarşamba günü Saat 13'te Fakülte Binamızın Zemin Katındaki Konferans Salonumuzda düzenlenecektir.

Selam ve Saygılarımızla.