Yüksek Onur ve Onur Listesi Öğrencileri Belgelerini Aldılar

2013-2014 Öğretim Yılı 1. Dönemi sonunda Yüksek Onur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan çalışkan öğrencilere belgeleri yapılan bir törenle takdim edildi.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sami Şener, öğrencileri tebrik ettikten sonra, yapılacak ayrı bir toplantı ile Bölümde yapılan değişikliklerin ve atılım programının ayrıca ele alınacağını bildirerek, gelecek günlerin Sakarya Sosyoloji Bölümü için çok daha iyi olacağına inandığını söyledi.

Bölümdeki öğretim üyelerinin yoğun bir çalışma sonunda belge almaya hak kazanan öğrencilere belgelerin takdim edilmesinden sonra, toplu bir hatıra fotoğrafı çektirildi ve Bölüm'ün sloganı haline gelen BİZ KİMİİİZ: SAKARYA SOSYOLOJİYİİİİZ sloganı yüksek sesle söylenerek geleceğe daha güçlü ulaşılacağı mesajı verildi.