Ana Sayfa
Duyurular
Sosyoloji Bölümü Uzaktan Eğitim İlk Öğrencilerimiz Mezun Oldu
Sosyoloji Bölümü Uzaktan Eğitim İlk Öğrencilerimiz Mezun Oldu

Sosyoloji Bölümü Uzaktan Eğitim İlk Öğrencilerimiz Mezun Oldu

2012-2013 Öğretim yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü Toplumsal Yapı ve Sosyal Değişim Analizleri Enstitü Anabilim Dalında Sosyoloji Bölümümüzün Öğretim üyeleri tarafından verilen eğitim sonucu Yüksek Lisans Eğitimlerini tamamlayan ilk öğrencilerimiz diplomalarını aldılar.
Program Koordinatörü Mustafa Kemal Şan, "İlk mezunlarımızı vermemiz bizim için çok büyük bir sevinç kaynağı oldu. Yüksek Lisans eğitimi alan öğrencilerimizin son derece duyarlı olduklarını gördük.  Sanallığı aşan bir eğitim çalışması gerçekleştik. Uzak mekanlardan katılsalar, fiziken bir arada bulunamasak da, her zaman canlı iletişim varmış gibi interakatif bir iletişim ve eğitim sürdürdük, çok mutluyuz" dedi.  

Farklı farklı şehirlerden, ayrı ayrı gelen öğrencilerden diplomalarını almaya gelen Ayfer Yıldırım ve Hanife Bilgin; "Hocalarımızın çok donanımlı olduklarını; dünya görüşlerinin zengin,  genel kültürlerinin yüksek, konularına hakim, bilgi donanımına sahip oldukları gördük; hocalarımız aynı zamanda tevazu sahibi kimselerdi, çok samimi bir ortam vardı, bütün hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bize çok önemli bir imkan sunuldu, çalışan insanlar olarak, eğer bize böyle bir imkan sunulmasaydı, eğitimi devam ettirme imkanımız olamazdı. Çok istifade ettiğimiz ve mezunu olmaktan sevinç duyduğumuz  Sakarya Sosyoloji Bölümünü, ilgili duyan herkese tavsiye ediyoruz" dediler.

Diplomalarını almaya gelen öğrencileri karşılayan Bölümümüz Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Arslan ise: "Biz de uzaktan eğitim olmasına rağmen, öğrencilerimizi çok ilgili gördük. Her ne kadar biz de en iyisini yapmaya çalıştı isek de, bu ilgi bize de pozitif olarak yansıdı. Karşılıklı olarak bir çaba içerisine girdik. Çok uzak yerlerden gelmeleri nedeni ile diploma töreni düzenleyemedi isek de, Sakarya Sosyoloji Bölümü olarak öğrencilerimiz bizim için çok değerlidir, mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." Dedi. 

Fotoğraflar