Bölüm Başkanlığı Devir Teslimi ve Tanışma Toplantısı Yapıldı

Bölümümüzün kurucusu Prof. Dr. Sami Şener'in Bölüm Başkanı olarak atanması vesilesiyle üniversitemize ait Kültür ve Kongre Merkezi'nde bölüm öğrencilerimize yönelik bir tanışma toplantısı yapıldı. Toplantı'nın açılış konuşmasını yapan Yrd. Doç. Dr. Fethi Güngör, Prof. Dr. Sami Şener'in bölümümüzü ihdas edip, bugünlere gelmesindeki katkılarından dolayı kendisine bir teşekkür plaketi vermek üzere Prof. Dr. Ali Rıza Abay'ı kürsüye davet etti. Plaketi kabul eden Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sami Şener de, Bölüm Başkanlığı görevini kendisinden devraldığı Prof. Dr. Ali Rıza Abay'a bölüme hizmetleri ve katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi sundu. Son olarak, daha önce Bölüm Başkanlığı görevini yapmış olan Prof. Dr. H. Musa Taşdelen'e, Prof. Dr. Ali Rıza Abay tarafından bölümümüze yönelik emeklerinden dolayı bir teşekkür plaketi sunuldu. Program, öğrencilerin soru ve görüşlerini aktarmalarının akabinde son buldu.