Sosyoloji Konferanslarının 10.cusu Prof. Dr. Yasin Aktay'ın Katılımıyla Yapıldı

Sosyoloji Konferanslarının 10.cusu Prof. Dr. Yasin Aktay'ın katılımıyla yapıldı

Sosyoloji Konferansları - 10

Sosyoloji Kulübümüzün düzenlediği konferanslar serisinin 10.su, Prof. Dr. Yasin Aktay'ın katılımıyla gerçekleştirildi. “Dünyada ve Türkiye'de Sosyoloji" başlığıyla düzenlenen konferans, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Yasin Aktay konferansta,  Türkiye'de sosyolojinin gelişimi, öne çıkan sosyoloji ekolleri, dönemsel olarak Türkiye'de sosyolojinin kazandığı ana eğilimler ve ilgi alanları ve Batı'daki sosyoloji anlayışından çeşitli örnekler vererek konuşmasını tamamladı. Konuşmasının akabinde bölüm öğrencilerimizin sorduğu sorulara cevap veren Prof. Aktay'a program sonunda,  bölüm öğretim üyelerimiz Prof . Dr. H. Musa Taşdelen ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Hira tarafından teşekkür plaketi ve hediye verildi.