2009-2010 Konferanslarının İlki, Viyana Üniversitesi'nden Gelen Konuklarımızın Katılımıyla Yapıldı

2009-2010 konferanslarının ilki, Viyana Üniversitesi'nden gelen konuklarımızın katılımıyla yapıldı

Bölümümüzün düzenlediği Erasmus konferanslarının  5.si, Viyana Üniversitesi  Eğitim ve Sosyal Pedagoji öğretim üyelerinden Prof. Dr. Robert Hutterer ile Prof. Dr. Reinhold Stiptits tarafından verildi. Konuşmacılar konferansta, Avrupa'da Sosyoloji ve Sosyal Pedagoji dallarından mezun olanların  çeşitli kurum ve eğitim birimlerinde Sosyal Danışmanlık hizmeti verdiğini ve günümüzde bu konunun ciddi bir ihtiyaç haline geldiğini özellikle belirttiler. Sunumların akabinde öğrencilerimizin danışmanlık alanı hakkında sorduğu çeşitli sorulara, konuk Profesörler açıklamalar getirdi. Konferans, bölüm öğrencilerimizin büyük ilgisini çekti.