Ana Sayfa
Duyurular
"sosyologların İstihdamı" Çalıştayı Yapıldı

"Sosyologların İstihdamı" Çalıştayı Yapıldı

Sosyologların İstihdamı Çalıştayı 7 Kasım 2009 cumartesi günü birinci bölümü Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde ikinci bölümü Sakarya Üniversitesi Kampüs Otelde olmak üzere iki bölüm halinde yapıldı.

Çalıştay İstiklal Marşının ardından Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı ve aynı zamanda  Çalıştay Başkanı Prof.Dr. Sami Şener'in açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla Prof.Dr. Binnaz Baytekin (Rektör Yardımcısı), Zeki Toçoğlu (Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı), Doç.Dr. Halis Yunus Ersöz (T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı), Vahap Gün (Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi)'ün protokol konuşmalarıyla devam etti. Prof.Dr. Ali Rıza Abay, Prof.Dr. Sami Şener, Yrd.Doç.Dr. Vehbi Bayhan, Arş.Gör. Pınar Yazgan ve Yrd.Doç.Dr. Ali Arslan'ın çalıştay sunumlarıyla birinci bölüm tamamlandı.Çalıştayın ikinci bölümü Sakarya Üniversitesi Kampüs Otelinde yapıldı. Çalıştayın bu bölümü katılımcıların çalıştay başlığı ile ilgili görüşlerini sundukları onar dakikalık konuşmalarıyla gerçekleşti. Saat 14:00 da başlayan bu bölüm 17:30'a kadar sürdü. Akşam yemeğinin ardından sonuç bildirgesi oluşturmak üzere saat 21:00'a kadar çalışmalara devam edildi.

Sonuç bildirgesi ektedir.

Çalıştayın ikinci bölümüne katılanlar ve çalıştay sonuç bildirgesinin oluşmasına katkıda bulunanlar:
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu)/Yrd.Doç.Dr. Zuhal GülerAdıyaman Üniversitesi (Adıyaman)/Prof.Dr. Hacı DuranAdnan Menderes Üniversitesi (Aydın)/Doç.Dr. Ümit TatlıcanAfyon Kocatepe Üniversitesi (Afyon)/Doç.Dr. Mehmet KarakaşBartın Üniversitesi (Bartın)/Yrd.Doç.Dr. Ensar YılmazDicle Üniversitesi (Diyarbakır)/Doç.Dr. Rüstem ErkanGazi Üniversitesi (Ankara)/Doç.Dr. Hayati BeşirliGaziantep Üniversitesi (Gaziantep)/Prof.Dr. İzzet Duyarİnönü Üniversitesi (Malatya)/Yrd.Doç.Dr. Vehbi BayhanİŞKUR Müdürü (Sakarya)/Tekin KayaKarabük Üniversitesi (Karabük)/Yrd.Doç.Dr. Ömer SayKırıkkale Üniversitesi (Kırıkkale)/Yrd.Doç.Dr. Mustafa OrçanMerkez Belediyesi Başkan Danışmanı (Sakarya)/Saim OralMuğla Üniversitesi (Muğla)/Doç.Dr. Muammer TunaOn Dokuz Mayıs Üniversitesi (Samsun)/Prof.Dr. Niyazi UstaSakarya Üniversitesi (Sakarya)/Prof.Dr. Sami Şener/Prof.Dr. H.Musa TAŞDELEN/Yrd.Doç.Dr. İsmail Hira/Yrd.Doç.Dr. Osman Özkul/Yrd.Doç.Dr. Abdullah Taşkesen/Yrd.Doç.Dr. Ali Arslan/Yrd.Doç.Dr. Yusuf Genç/Arş.Gör. Adem Sağır/Arş.Gör.Bayram Kahraman/Arş.Gör. Sevim Atila Demir/Arş.Gör.Pınar YazganSelçuk Üniversitesi (Konya)/Prof.Dr. Yasin Aktay/Doç.Dr. Ramazan YelkenSüleyman Demirel Üniversitesi (Isparta)/Yrd.Doç.Dr. Suat KolukırıkT.C.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı/Doç.Dr. Halis Yunus ErsözYalova Üniversitesi (Yalova)/Prof.Dr. Ali Rıza Abay/Yrd.Doç.Dr. Recep YıldızYıldız Teknik Üniversitesi (İstanbul)/Doç.Dr. Ergün Yıldırım