Sosyoloji Bölümünde Enerji Bitmiyor: İlkokula 1000 Kitap

“Sosyoloji Topluluğu”nda çalışan Sosyoloji Bölümü öğrencileri; “Bir Kitap da Sen Getir” adıyla düzenledikleri kampanya ile İlimizin Karapürçek İlçesi Teketaban İlkokuluna bağışlanmak üzere 1000 kitap topladılar. Kitapları toplayan Sosyoloji Topluluğu öğrencileri; Öğretim ve Araştırma Görevlileri ile birlikte, 20.05.2014 Salı günü kitapları okula teslim ederek, güzel bir kütüphane kurulmasına öncülük ettiler.

Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan; “Sosyoloji'nin sadece masabaşında yapılmayacağını, alanda da olunmasının gerekliliğini gösteren bu faaliyete katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi. Topluluk Başkanı Vahdet Tozan ise; “Öğrenci arkadaşlarıma ve bizi destekleyen hocalarımıza teşekkür ederim, çalışmalar devam edecek” dedi.