Ana Sayfa
Duyurular
Sosyoloji Bölümü Yeni Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan
Sosyoloji Bölümü Yeni Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan

Sosyoloji Bölümü Yeni Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan

1993 yılında Sosyoloji Bölümünü kuran, iki ara dönemden sonra tekrar Bölüm Başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Sami Şener’in, Medeniyet Üniversitesi’ne geçici görev ile görevlendirilmesi üzerine Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan yeni bölüm başkanımız oldu.

14.07.2014 Pazartesi günü yeni görevine başlayan Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Bölümün ilk araştırma görevlilerinden birisi idi. Araştırma Görevlisi olarak Bölümde göreve başlayan Şan, Lisans ve Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi’nde, Doktorasını  Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde tamamladı.

Yakın zaman önce Bölüm Başkan Yardımcısı olan Mustafa Kemal Şan yaşanan değişiklik ile birlikte Bölüm başkanlığını üstlenmiş oldu. Yeni görevi üstlenen Doç.Dr. Mustafa Kemal Şan;, "bölüm içinde birlik ve beraberlik olduğunu ve "inanıyorum ki daha disiplinli çalışmalarla hem daha fazla bir araya gelerek hem de yeni projeler üreterek hep birlikte daha güzel işler başaracağız." dedi. 

Bölüm olarak, kuruculuk dahil, uzun yıllar boyunca yapmış olduğu tüm hizmetler için Prof. Dr. Sami Şener hocamıza teşekkür ederken, yeni bölüm başkanımıza da yeni görevinde başarılar dileriz. 

Fotoğraflar