Sosyoloji Bölümümüz Kamuoyu Araştırmaları Yapıyor
Sosyoloji Bölümümüz kamuoyu araştırmaları yapıyor

Zaman zaman çeşitli konularda araştırma yaparak kamuoyunu bilgilendiren ve öğrencileri ile sahaya inen Sosyoloji Bölümümüz Ekim ayında yeni bir araştırma daha yaptı.

Sosyoloji Bölümü Başkanlığı tarafından düzenlenen araştırmanın Araştırma Komisyonu’nda Doç. Dr. Ali Arslan, Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Prof. Dr. H.Musa Taşdelen, Doç. Dr. İsmail Hira ve Öğretim Görevlisi Aydın Aktay yer aldı. Sakarya Merkez ilçelerde yapılan kamuoyu araştırması çalışmasında sosyoloji bölümü öğrencileri de yer alarak aktif performans gösterdiler.

Sosyoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Sosyoloji Bölümü olarak çeşitli konularda araştırmalar yapıp öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğiz dedi.

Araştırmaya katılan Bölümümüz öğrencileri ise çok farklı mekanlara gittik, çok farklı durumlarla karşılaştık, fakat çok büyük tecrübeler kazandık dediler.