Bölümümüz Sosyal Sorumluluk İle Kan Bağışında Ön Sıralarda
Bölümümüz sosyal sorumluluk ile kan bağışında ön sıralarda

Zaman zaman Üniversitelerde kan bağışı kampanyaları düzenleyen Kızılay’ın, 25 Ekim 2014 Perşembe günü Üniversitemizin Fen-Edebiyat Fakültesinde stand açarak yaptığı kan bağışı çağrısına Sosyoloji Bölümümüz aktif katılımda bulundu.

Büyük ilginin görüldüğü kan bağış kampanyasına sosyoloji bölümü hocalarımızın ve öğrencilerinin duyarlığı dikkat çekti.

Fakültemizin Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Hira, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Öğretim Görevlisi Tolga Uslu, Araştırma Görevlisi Ali Öztürk’ün de kan bağışında bulunduğu kan bağışı kampanyasına çok sayıda sosyoloji bölümü öğrencisi katıldı.

Dekan yardımcısı, Bölüm başkanı, öğretim elemanı, araştırma görevlisi, öğrenciler halinde bir bütün olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesine dahil olmaktan mutlu olduklarını dile getiren sosyoloji bölümü, “Biz hem bilimsel çalışmalarla hem de aktif katılımlarla topluma katkı sunmaya çalışıyoruz;  daha sağlıklı ve daha dayanışmacı bir toplum oluşturmak için tüm Türkiye’nin bu konuda daha duyarlı olması gereklidir” dediler.