Ana Sayfa
Duyurular
Sosyoloji Bölümümüz Çevredeki Okullara Katkı Sağlıyor
Sosyoloji Bölümümüz çevredeki okullara katkı sağlıyor

Sosyoloji Bölümümüz çevredeki okullara katkı sağlıyor

Bölümümüz Akyazı İmam-Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı. Avrupa ve Dünyada tanınan en saygın ödüllerden bir olan Türkiye “Mükemmellikte Süreklilik ödülü”nü almış Üniversitemizin bir parçası olarak, kalitede süreklilik inancı ile çalışan bölümümüz çevredeki okullara katkı sunmaya devam ediyor.

Sosyoloji Bölümümüz Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Öğretim Görevlileri Tolga Uslu,Aydın Aktay ve Araştırma Görevlisi Ali Öztürk başta olmak üzere Bölümümüz;  Müdür yardımcıları Osman Torun, Nuray Doğan ve Rehber öğretmen Elif Kapucu rehberliğinde bölümümüzü ziyaret eden Akyazı İmam-Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan’ın, bölümü tanıtan bir hoş geldiniz konuşmasından sonra 46 kişilik öğrenci grubu, Ali Öztürk rehberliğinde öğretim elemanlarının odalarını ve sınıfları ziyaret ettiler.  Fakültemizdeki bazı yerleri de ziyaret eden ve ziyaretten çok memnun kalan öğrenciler; hem gördükleri ilgiden hem de binanın çekiciliğinden etkilenerek daha önce düşünmedikleri sosyoloji bölümüne artık yer vereceklerini ve kendilerini bilgi olarak da bu bölüme yakın hissettiklerini söylediler.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan; “diğer sosyal bilimler arasında sosyolojinin trendinin yükseldiğini ve Akyazı İHL öğrencilerinin bu eğilimi fark ederek bölümümüzü ziyaret etmelerinden çok memnun olduğunu ve Bölüm olarak çevre okulları ile etkileşim içerisinde bulunmaya ve kalitede sürekliliği devam ettirmek için çaba göstereceklerini" söyledi.

Rehber öğretmen Elif Kapucu ise; “bu gezi sonrasında öğrencilerimizden aldığım dönütle çok mutlu oldum. Onların mutlu olmaları beni de mesleki doyuma ulaştırdı” dedi.

Geziyi değerlendiren Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Arslan ise, “bu tür etkileşim çalışmalarını bir program haline getirerek çevredeki okullarla daha fazla etkileşim içinde bulunacaklarını ve toplum için daha fazla katma değer üretmeye çalışacaklarını” söyledi.

Üniversitemizin Mükemmellikte Süreklilik Ödülünü bildiren haber için ekteki linke bakabilirsiniz:

http://www.haber.sakarya.edu.tr/tr/haberler/goster/20757/sau-mukemmellikte-sureklilik-odulu-nu-aldi