Ana Sayfa
Duyurular
Doç. Dr. Hira ve Doç. Dr. Şan Ürdündeki Atcoss Toplantısında Bildiri Sundular.
Doç. Dr. Hira ve Doç. Dr. Şan Ürdündeki ATCOSS toplantısında bildiri sundular.

Doç. Dr. Hira ve Doç. Dr. Şan Ürdündeki ATCOSS toplantısında bildiri sundular.

Bölüm Öğretim üyelerimizden Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan ve aynı zamanda Fakültemiz Dekan Yardımcısı olan Doç. Dr. İsmail Hira, Ürdün Amman’da 26-27 Ekim tarihlerinde Petra Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen 4. Arap-Türk Sosyal Bilimler Kongresi (ATCOSS)’ne katıldılar ve bildiri sundular.

Amman Petra Üniversitesi, Stratejik Düşünce Enstitüsü (SDE) ve Arab Düşünce Formu  tarafından ortaklaşa düzenlenen ve SDE Koordinatörlüğünü Doç. Dr. Ahmet Uysal’ın yaptığı kongre Başbakanlık Tanıtma Fonu ve TİKA gibi kuruluşlarca da destekleniyor.

Türkiye’den çok sayıda akademisyenin katıldığı toplantıda Prof. Dr. Beşir Atalay, Prof. Dr. Yasin Aktay konuşma, Dış Türkler Başkanı Doç. Dr Kudret Bülbül’ün de oturum başkanlığı yaptığı kongrede üniversitemizden Doç. Dr. Mahmut Bilen ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Gündoğdu ile birlikte bazı öğretim üyeleri katıldılar.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mustafa kemal Şan “Türkiye Özelinde Sosyal Sermaye Tartışmalarının Kritiği”, Doç. Dr. İsmail Hira da "Kalkınma, eğitim ve sosyal sermaye" konulu bildirilerini  sundular.

Türk Büyükelçisi tarafından da karşılanan öğretim üyeleri fırsat buldukça tarihi ve turistik yerleri gezdiler.