Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenciler Yeni Döneme Enerjik Başladılar
Kısmi zamanlı çalışan öğrenciler yeni döneme enerjik başladılar

Üniversitemiz bünyesinde her öğretim yılının başlaması ile kısmı zamanlı olarak çalıştırılan ve bu kapsamda bölümümüzde seçilen yeni kısmi zamanlı öğrenciler yeni dönem çalışmalarına başladılar.  Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Arslan’ın koordinatörlüğünde farklı bir konsept ile çalışacak kısmi zamanlı öğrenciler ilk toplantılarını yaparak, bölüm çalışmalarına destek vermek üzere görev paylaşımı yaptılar.
Her hafta düzenli olarak toplanarak koordinasyon toplantısı yapacak öğrenciler, hem erken iş hayatına girerek akademik bir ortamda çalışmada bulunuyorlar, hem de idari ve akademik yönden bölüm çalışmalarına destek oluyorlar.
Artık bireysel değil, bir ekip olarak çalışacaklarını belirten kısmi zamanlı öğrenciler aşağıdaki kişilerden oluşuyor:
Merve Aksu           4.sınıf
Öznur Çevik          4. sınıf
Ayşegül Tiryaki    4.sınıf
Çağrı Çolak         3. sınıf
Esma Altındiş     3. sınıf
Veda Güner         2.sınıf
Merve Çevik         2. sınıf
Tuğba İnan          2. sınıf
Burcu Keskin      1.sınıf
Elanur Uzak        1.sınıf

Toplantıya katılan kısmi zamanlı öğrenciler; “bu bizim için çok önemli bir fırsattır; hem kendimizi geliştirme hem de bölümümüz çalışmalarına aktif katkıda bulunmaktan çok mutluyuz, örnek bir çalışma performansı göstermeye ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dediler.
Biz de öğrencilerimize yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyoruz.