Ana Sayfa
Duyurular
Nurcan Demir, Sosyoloji Topluluğu Başkanı ve Öğrenci Temsilcisi Seçildi
Nurcan Demir, Sosyoloji Topluluğu Başkanı ve Öğrenci Temsilcisi seçildi

Nurcan Demir, Sosyoloji Topluluğu Başkanı ve Öğrenci Temsilcisi seçildi

Her yıl yenilenen Sosyoloji Topluluğu Başkanlığı ve Öğrenci Temsilciliği seçimlerinde Nurcan Demir 2014-15 Öğretim yılında hem Topluluk Başkanı hem de Öğrenci Temsilcisi seçildi.

Bölümdeki öğretim üyeleri tarafından ve öğrencilerin desteği ile Topluluk Başkanı olan Nurcan Demir, aynı zamanda 17.11.2014 Pazartesi yapılan seçimlerde de en fazla oyu alarak “Sosyoloji Bölümü Öğrenci Temsilcisi” seçildi. Temsilcilik seçiminde kullanılan 114 oyun, 49 tanesini alarak Öğrenci Temsilcisi seçilen Nurcan Demir’i, diğer adaylar Muhammet Akkaya ve Handan Çelikçi takip etti.

Üniversite çapında tüm bölümlerde aynı zamanda yapılan öğrenci seçimleri, her bölümdeki ilgili araştırma görevlileri koordinatörlüğünde yapıldı.

Hem Topluluk Başkanı hem Öğrenci Temsilcisi seçilen Nurcan Demir, seçimden sonra  şöyle konuştu:

"Öncelikle bana oy veren, manevi destek olan arkadaşlarıma ve hocalarıma, seçimlerde görev alan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Okul hayatımın 3.yılında hem Sosyoloji Topluluğu Başkanı hem de Sosyoloji Bölümü Öğrenci Temsilcisi seçilmem beni çok mutlu etti.

Amacım, Bölüm arkadaşlarım arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve hep birlikte güzel işler ortaya koymaktır. Hocalarımızın ve arkadaşlarımızın bu takdirinde geçmiş dönemde kulüp çalışmalarına yaptığım katkıların ve verilen görevleri sorumlulukla yerine getirmemin etkisi olduğuna inanıyorum.  

Sosyal Bilim okuyan öğrenciler için önemli olan topluluk çalışmaları öğrencilere çok şey katacaktır. Sosyoloji, toplum bilimi ise ve biz de bu bölüme gönül verdiysek, toplumun anlaşılması için hepimize önemli görevler düşmektedir. Bütün arkadaşlarımızın özel yeteneklerini, fikirlerini ortaya koyması yönünde fırsat verileceğinin garantisini rahatlıkla verebilirim. İstek ve şikâyetlerinizi hızlı bir biçimde gerekli makamlara ileteceğimden, topluluk içinde her türlü öneri ve projelerinizin değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz. Tekrar herkese teşekkür ediyorum.

Seçimlerden sonda hem topluluk başkanı hem de öğrenci temsilcisi seçilmesi nedeniyle kendisini tebrik eden Sosyoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, “Sosyoloji Topluluğumuza başkan ve Bölüm öğrencisi olarak seçilen Nurcan Demir arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılı ve verimli bir dönem geçirmesini diliyorum” dedi 

Kastamonu'da doğup, öğrenciliği dışında Tekirdağ'da yaşayan Demir,  ilkokulu İstanbul Yahya Kemal İlkokulunda, Ortaokulu Çorlu İmam-Hatip Lisesinde,Liseyi Açıköğretim lisesinde bitirdi. Esnaf bir ailenin çocuğu olan Demir aynı zamanda ticaretle de uğraştı.

 

Fotoğraflar