Bölümümüz Öğrencileri Artvin 21. Sosyoloji Öğrenci Kongresinde Bildiri Sundular

Artvin Çoruh Üniversitesi’nde, 24-26 Nisan 2015 tarihleri arasında 21.si düzenlenen Sosyoloji Öğrencileri Kongresi’ne Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencileri katılarak bildiri sundular.

Türkiye’deki çok sayıda Üniversiteden katılımın sağlandığı ve Bölümümüz öğrencilerinden Büşra Çatalbaş, Oğuzhan Atalar, Erdal Eren Halis, Başak Demirkol ve Dilan Kurtye ‘nin katıldığı programda, toplumsal cinsiyet, kadın-erkek çalışmaları, kapitalizm ve tüketim, demokrasi-hak-hukuk, medya, sinema, ötekileştirme, şiddet, emek, kadın hareketleri, toplumsal statü vb. alanlarda birçok konu sunuldu. • Büşra ÇATALBAŞ’ın “Medya Aracılığı ile Kitlelere Yapılan Propaganda”, Dilan KURTYE’nin “Medyada Kadın Algısı”, Erdal Eren HALİS’in “Modern Yalnızlık”, Başak DEMİRKOL’un “Kapitalist Sistemde Kent ve Mekan Algısı ve Tarih-Sosyoloji ilişkisi” konulu bildirilerini sunmasından ve programın bitişinden sonra, bildiri sunan öğrenciler, Kongreye katılmaktan çok memnun olduklarını, programın başarılı geçtiğini, düzenleyen ekibe teşekkür ettiklerini ve Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü, Türkiye’nin her tarafından katılımın sağlandığı böyle bir programda temsil etmekte mutlu olduklarını belirttiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.