Hasat Zamanı: Onlar Şimdi Artık Bir Sosyolog
Hasat Zamanı: Onlar şimdi artık bir Sosyolog

2014-15 Öğretim Yılı Son Sınıf Öğrencileri Bitirme Çalışmalarını Heyecanla Savunarak mezun oldular

4 yıl önceydi. Üniversiteye girmenin hayali ile yanıp tutuşuyorlar; gece gündüz hazırlık yapıyorlardı. Birinci sınıfı başarı ile geçtiler. Sonra iki, üç ve son sınıf derken önlerine büyük savunma heyecanı geldi. VEEEEEE YAPTIKLARI BİTİRME ÇALIŞMALARINI BAŞARIYLA SAVUNARAK BİRER MEZUN  OLDULAR.  ŞİMDİ ARTIK ONLAR BİRER SOSYOLOG.

2014-15 Öğretim yılı 4. Sınıfta okuyan son sınıf öğrencileri tez niteliğinde hazırladıkları bitirme çalışmalarını, 3 er kişilik öğretim üyesi ekibi önünde başarıyla savundular. Öğrenimlerini başarı ile tamamlayan ve bunu bitirme çalışmaları ile taçlandıran tüm öğrenciler, savunma günü mezun olmanın heyecanını yaşadılar.

Bu heyecanı yaşayan öğrenciler, duygularını şu cümlelerle dile getirdiler.

• Bugün FED koridorlarında tam bir duygu seli yaşandı.
  • Son sınıfın son heyecanı.
  • 4 yıllık emeğin hasat zamanı.
  • Biz kimiiiz: Sakarya Sosyolojiyiz.
  • Şimdi savunma zamanı
  • Şimdi mezun olduğumuzun idrakine varıyoruz.. Acısıyla tatlısıyla koca 4 yıl geride kaldı.. Hoşçakal SAÜ.
  • Şaka gibi.
  • Ayrılık, zor ayrılık

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.