Ana Sayfa
Duyurular
Mezun Sosyologlarımızı Törenle Gönderdik
Mezun sosyologlarımızı törenle gönderdik

Mezun sosyologlarımızı törenle gönderdik

Her yıl 2 sınıf öğrenci mezun eden bölümümüzde, 2014-2015 öğretim yılı sonunda son sınıfta okuyan öğrencilerimiz mezuniyet töreni ile sosyolog oluşlarını ilan ettiler.

Bölümümüz birincisi Tebessüm Arslantaş olurken, ikincimiz Gülay Keskin ve üçüncümüz Emine Usta oldu.

SAÜ BESYO Stadında, Fen-Edebiyat Fakültesi diğer bölümleri ile birlikte düzenlenen mezuniyet törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ, Milletvekili Zihni AÇBA, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Atilla Arkan, Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız Yılmaz Daşcıoğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Filiz Ertuğral, aynı zaman da bölüm öğretim üyemiz de olan Doç. Dr. İsmail Hira ve Sosyoloji Bölümü başkanımız Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan ile birlikte çok sayıda akademisyen, araştırma görevlisi, idari personel, öğrenci ve aileleri katıldı.

Törende dereceye giren öğrencilere belge ve ödülleri verilerek kepler atıldı. Mezun öğrencilerimizin keplerini havaya fırlatması sonrasında tören sona erdi.

Mezun olma sevinci yaşayan yeni sosyologlar sevinçlerini dostları, aileleri ve sevdikleriyle beraber hatıra fotoğrafı çekerek paylaştılar.

Mezun olarak sosyolog olan öğrencilerimize hayatta başarılar diliyoruz.