Ana Sayfa
Duyurular
Sosyolog Adayları Toplandılar “keşke Daha Önce Toplansaydık”dediler
Sosyolog adayları toplandılar “Keşke daha önce toplansaydık”dediler

Sosyolog adayları toplandılar “Keşke daha önce toplansaydık”dediler

Bölümümüzde düzenlenen kaynaşma ve işbirliği programları çerçevesinde 4. sınıf gündüz bölümünde okuyan sosyolog adayı öğrencilerimiz, bütün sınıfın katılımını sağlayarak ilk başlangıç toplantısını yaptı.

Kaynaşma ve dostluk günü programı öncesinde bir araya gelen ve herkesin çok mutlu olduğu buluşmada öğrenciler  “Keşke, bunu daha önce yapsaydık, birinci sınıftan itibaren düzenli olarak biraraya gelebilseydik” dediler.  Öğrenciler, birliktelik programı için ”Belki yazılacak, söylenecek çok şey var ama en mühim olanı yüzlerde tebessüm bırakabilmektı, çok güzel bir gün yaşadık" dediler. 

Harika bir manzarada toplanarak çevredekilerin de ilgisini çeken sosyolog adaylarının buluşmasında çeşitli oyunlar oynandı, çaylar içildi ve "Sakarya Sosyoloji" denilerek hatıra fotoğrafları çekildi. 

30 Aralık 2015 Çarşamba günü  daha büyük düzeyde ve tüm sınıfların katılımı ile yapılması beklenen büyük buluşma öncesi gerçekleştirilen bu tür buluşmanın uygun zamanlarda diğer sınıflarca da yapılması bekleniyor. 

Fotoğraflar